'Nieuwe' leden en aanmelden, opzeggen: help!

  Willem Korevaar
  • Iedereen (publiek zichtbaar)
  • 63
  Door Willem Korevaar 1596 dagen geleden
  'Nieuwe' leden en aanmelden, opzeggen: help!

  Waarschijnlijk hebben jullie de berichtgeving bovenaan de site zien staan (en alweer weg geklikt), maar de Digischool heeft recentelijk moeten besluiten om financieel uit een ander vaatje te tappen. Derhalve is ook het aantal leden van de mailinglijst- de oude- nu aan de community toegevoegd. Althans deze hebben eenmalig het verzoek gekregen om zich definitief aan te melden bij deze community. Dit gebeurde via een mail, met daarin ook een link om je definitief af te melden. Zo is het ledental spectaculair naar meer dan 7700 gegroeid. Er zijn dan de volgende mogelijkheden of problemen:

  1. Ik ben al lid. Het kan zijn dat je als bestaand lid ook zo'n uitnodiging hebt ontvangen, je hoeft dan verder niets te doen want je bent al lid. Inloggen met je (oude) gegevens of als je die niet paraat hebt via wachtwoord vergeten opnieuw aanvragen. Er wordt je dan wel gevraagd om je profielgegevens aan te vullen met je NAW gegevens. Verder verandert er niets. Leden (die al ingelogd hebben in het verleden) kunnen zich afmelden via deze link.
   Heb je je ooit alleen via Entree aangemeld en logde je altijd via Entree in dan kun je het beste via Wachtwoord vergeten een nieuw ww aanvragen.

  2. Ben je geen lid , maar heb je wel een (mail) uitnodiging gekregen? Volg dan de aanwijzingen in de mail of registeer je direct op deze site (rechts boven onder Registreer) of Als u verder geen interesse in de community hebt, dan kunt u zich hier afmelden. Let op: het duurt even voordat het systeem dit verzoek heeft verwerkt.

  3. Je hebt een mail gekregen maar daar in staan geen account gegevens, dan betekent dat dat je al een account hebt. Via de knop Wachtwoord vergeten kun je een nieuw wachtwoord krijgen

  Reageren is alleen mogelijk voor aangemelde gebruikers