Help de aardrijkskunde community overleven!

  Willem Korevaar
  • Iedereen (publiek zichtbaar)
  • 21
  Door Willem Korevaar 1573 dagen geleden
  Help de aardrijkskunde community overleven!

  Help mee, red de vakcommunity aardrijkskunde!

  Bevestig asap uw lidmaatschap op http://aardrijkskunde.vakcommunity.nl/login

  Bent u al/ langer lid, maar heeft u recent nog niet ingelogd, gaarne zo snel mogelijk doen. Daardoor bevestigt u ook het lidmaatschap door aanvullende informatie aan ons te verstrekken. 

  Geen wachtwoord meer? Klik op http://aardrijkskunde.vakcommunity.nl/forgotpassword

  Het voortbestaan van de vakcommunity hangt hiervan af! 

  Alvast bedankt!

  Aanvulling:

  In het jaar 2000 heeft Digischool in samenwerking met Kennisnet vakcommunities voor docenten opgezet. Deze vakcommunities zijn inmiddels gevestigde platforms voor uitwisseling van informatie en leermiddelen. Er zijn op dit moment 40 vakcommunities met totaal ongeveer 300.000 leden.

  Digischool verzorgt de inhoud van de vakcommunities; Kennisnet betaalde de kosten. Met ingang van 1 januari 2015 heeft Kennisnet besloten de vakcommunities niet langer te ondersteunen. Digischool is de laatste maanden naarstig op zoek gegaan naar de noodzakelijke financiering om de vakcommunities in de lucht te houden. 

  Digischool is in contact gekomen met een zorgverzekeraar die een aantrekkelijke ziektekostenverzekering voor docenten aanbiedt.

  Deze verzekeraar is van plan u 1x per jaar per brief een vrijblijvend aanbod te doen. Als tegenprestatie neemt zij de financiering van de vakcommunities op zich. 

  U kunt ons helpen om de communities in de lucht te kunnen houden door uw lidmaatschap van de community te bevestigen. U kunt nu met uw gebruikersnaam en wachtwoord inloggen op de website van deze vakcommunity en daar uw profiel aanvullen. Iedere 25e aanmelding ontvangt een cadeaubon van 25 euro (zolang de voorraad strekt). 

  Voortaan ontvangt u de nieuwsbrief van de vakcommunity via uw account en u heeft alleen toegang tot de leermiddelendatabase van Digischool met datzelfde account. 

  Reageren is alleen mogelijk voor aangemelde gebruikers