Deel uw lesmateriaal en profiteer mee!

  Willem Korevaar
  • Iedereen (publiek zichtbaar)
  • 257
  Door Willem Korevaar 1476 dagen geleden
  Deel uw lesmateriaal en profiteer mee!
  Draag bij aan beter onderwijs met uw eigen lesmateriaal in Learnbeat.
  Beste docent,

  Digitaal lesmateriaal helpt docenten extra inzicht te krijgen in het leerproces en maakt gepersonaliseerd leren mogelijk. Daarvoor is aansprekend lesmateriaal nodig. Docenten weten bij uitstek wat goed lesmateriaal is; lesmateriaal dat aansluit bij de praktijk in de klas. Wij zijn er van overtuigd dat enthousiaste docenten fantastisch digitaal lesmateriaal kunnen maken, waar vervolgens heel Nederland mee kan werken!

  Wij zoeken daarom enthousiaste docenten Aardrijkskunde die hun eigen lesmateriaal willen delen met andere scholen. Alles is welkom: extra oefeningen, uitleg, toetsen, filmpjes en presentaties. We gaan starten met de onderbouw van het vmbo-tl, havo en vwo en zoeken materiaal dat aansluit bij de meest gebruikte lesmethodes.

  We starten met een intensieve kick-off waar we alles aan bod komt: het arrangeren van leerlijnen, metadateren, didactische werkvormen en nog veel meer. Daarna gaan we aan de slag met het delen en aanscherpen van lesmateriaal. Tijdens het hele proces is er begeleiding door onze didactische experts en redacteuren.

  Je blijft eigenaar van al het lesmateriaal dat je hebt gemaakt, en je krijgt 75% van de opbrengsten van het lesmateriaal. Daarnaast maak je met je eigen klassen gratis gebruik van de digitale leeromgeving Learnbeat.

  De eerste bijeenkomst is in maart. Wil jij bijdragen aan beter (digitaal) onderwijs? Laat dan je gegevens achter via onderstaande link of ga naar learnbeat.nl/community. We horen graag van je!

  Met vriendelijke groet,
  Myke van Vliet
  Ja, ik doe mee!

  Wie zijn wij?

   
  Dedact is het bedrijf achter Learnbeat. Bij Dedact geloven we dat digitaal lesmateriaal docenten kan helpen extra inzicht te krijgen in het leerproces en kan helpen bij gepersonaliseerd leren. Learnbeat is de meestgebruikte digitale leeromgeving waarop leerlingen interactief aan de slag kunnen met theorie, vragen en opdrachten, met overzichtelijke dashboards voor docenten en leerlingen en een auteurmodule waarmee docenten eenvoudig zelf de leerlijn kunnen arrangeren en eigen materiaal kunnen toevoegen. Learnbeat wordt inmiddels gebruikt op meer dan 100 scholen!
   
  Heb je vragen over dit project? Neem contact op met Myke van Vliet.
   
   
  image
  Copyright © 2016 Dedact, (www.dedact.nl)

  Reageren is alleen mogelijk voor aangemelde gebruikers