Aardrijkskunde Olympiade: de finale!

  Willem Korevaar
  • Iedereen (publiek zichtbaar)
  • 128
  Door Willem Korevaar 1360 dagen geleden
  Aardrijkskunde Olympiade: de finale!

  Van de Facebookpagina geknipt:
  Vandaag barst de finale los in Tilburg! En dit jaar kun je als volger van de Aardrijkskunde Olympiade Facebook ook meedoen met de olympiade. Tijdens de finale in Tilburg maken de finalisten een schriftelijke toets en een veldwerk. Tijdens de internationale iGeo staat er echter ook een multimediameerkeuzetoets (3x woordwaarde) op het programma. De finalisten van dit jaar maakten hem al ter voorbereiding. Weet jij hoger te scoren dan de finalisten? De hoogste score krijgt een mooi geografisch prijsje toegezonden!

  De test is te maken op de computer maken, op een laptop, tablet, maar ook op je smartphone. Op de smartphone zijn de figuren wel iets minder goed zichtbaar. Ga naar www.socrative.com en kies voor STUDENT LOGIN. Er wordt naar een lokaal naam (Room Name) gevraagd; vul hier AKOLYMPIADE in. Vul als naam je mailadres in, dan kunnen we contact met je opnemen als je de hoogste score hebt!

  De test bestaat uit 41 meerkeuze vragen en 1 aanvullende benaderingsvraag. Je kunt de vragen in je eigen volgorde maken.
  Bij beantwoording van de vragen met je niet gebruik maken van je atlas. Bij bijna elke vraag is een afbeelding/kaart/foto/figuur zichtbaar. Door op het vergrootglas te klikken kun je de figuur beter bekijken. Als je alle vragen heb gemaakt klik je rechtsboven op 'test voltooien', je ziet nu gelijk je eigen resultaat als percentage.

  Succes!

  Reageren is alleen mogelijk voor aangemelde gebruikers