QGIS cursus: kort verslag van startersbijeenkomst

  Willem Korevaar
  • Iedereen (publiek zichtbaar)
  • 259
  Door Willem Korevaar 951 dagen geleden
  QGIS cursus: kort verslag van startersbijeenkomst

  Ruim 30 aanwezige docenten hebben zich vol overgave gestort op de cursusonderdelen. Allemaal hun eigen device (Windows of Apple). Bijna iedereen was beginner, maar na ruim 3.5 uur (sommige hadden nog wel langer door willen gaan :-)) was bijna iedereen van dat etiket verlost: gevorderd.

  Veel enthousiasme over de mogelijkheden die QGIS biedt om in je lessen te gebruiken. De volgende stap is dan ook om de vaardigheden door te ontwikkelen en het programma nog meer in de vingers te krijgen. Dat kan snel want alle cursisten of ze nu wel of niet Malmberg gebruikers waren kregen al het materiaal mee. Dus van klas 1 t/m 3 alle lessen en data. Daar kun je trouwens ook gelijk mee in de bovenbouw aan de gang omdat het 'op niveau' geschreven is (niet te kinderachtig...).

  De cursus gemist? Wellicht dat er in het najaar nog één wordt gegeven. Ook voor de bovenbouw wordt er iets ontwikkeld komend schooljaar. Hou dus de aankondigingen in de gaten.

  Je kunt je ook als sectie opgeven voor een cursus op locatie door Willem Korevaar. Inlichtingen en/ of prijsopgave bij wereldvakATgmail.com of via het contactformulier.

  Reageren is alleen mogelijk voor aangemelde gebruikers