Hulp bij aanmelden

 • Iedereen (publiek zichtbaar)
 • 1738
Hulp bij aanmelden

De volgende mogelijkheden of problemen:

 1. Ik ben al lid. Het kan zijn dat je als bestaand lid ook een uitnodiging hebt ontvangen, je hoeft dan verder niets te doen want je bent al lid. Inloggen met je (oude) gegevens of als je die niet paraat hebt viaWachtwoord vergeten opnieuw aanvragen.
  Er wordt je dan wel gevraagd om je profielgegevens aan te vullen met je NAW gegevens. Verder verandert er niets.
  Leden (die dus al ingelogd hebben in het verleden!) kunnen zich alsnog afmelden via deze link.
 2. Ik heb mij altijd via Entree aangemeld: dan kun je het beste viaWachtwoord vergeten een nieuw ww aanvragen.Je maildres is het adres waar je ook de nieuwsbrief en andere melding op binnen krijgt.
 3. Ben je geen lid, maar heb je wel een (mail) uitnodiging gekregen? Volg dan de aanwijzingen in de mail of registeer je direct op deze site (rechts boven onder Registreer) of Als u verder geen interesse in de community hebt, dan kunt u zich hier afmelden. Let op: het duurt even voordat het systeem dit verzoek heeft verwerkt.
 4. Je hebt een mail gekregen maar daar in staan geen account gegevens, dan betekent dat dat je al een account hebt. Via de knopWachtwoord vergeten kun je een nieuw wachtwoord krijgen. Het mailadres wat je gebruikt hebt om je toen der tijd aan te melden wordt dan gebruikt.
 5. Je wilt lid worden maar hebt nog geen account ? Klik dan op registreren, rechtsboven en volg de aanwijzingen!