Indien je de nieuwsbrief niet kunt lezen, bekijk hier de online versie

extra editie: Dyade ‘Leraren maken het verschil - De Superschool

Leraren maken het verschil - Dyade

Eric van 't Zelfde   Erben Wennermars Victor Mids
     
Adjiedj Bakas wouter siebers.jpg Jan van Setten

 

Leraren maken het verschil! – De Superschool

 25 mei 2016!

Als leraar ben je de belangrijkste schakel in de ontwikkeling van kinderen en jongvolwassenen. Jij kan voorbeelden 2015.jpg het verschil maken voor de leerlingen en hun toekomst. Daarbij wordt veel van jouw kennis en kunde gevraagd, terwijl vergaderingen, administratieve taken, verhelpen van problemen met ouders en differentiatie in de klas veel energie vergen. De werkdruk is hoog, maar dit mag niet ten koste gaan van de kwaliteit van het onderwijs. Hoe zorg je ervoor dat je ondanks de hoge werkdruk en de vele taken focus houdt om structureel bezig te zijn met kwalitatief goed onderwijs?

 tablet.jpgWij organiseren op 25 mei 2016 het professionaliseringevent ‘Superschool’ om je te laten zien hoe dit met (kleine) aanpassingen in jouw dagelijkse werk te realiseren is. Inclusief gratis tablet om interactief deel te nemen aan het programma.

Tijdens het indrukwekkende programma, onder leiding van dagvoorzitter Erben superschool.jpg Wennemars, gaat Eric van ’t Zelfde (bekend van ‘Superschool’) in op jouw rol als leraar en hoe jij samen met jouw schoolleider en collega’s een Superschool kan creëren. Daarnaast neemt trendwatcher Adjiedj Bakas je mee in de toekomst van het onderwijs en vertelt leraar van het jaar 2015 Wouter Siebers wat de rol van een leraar in een ‘superschool’ kán zijn.

Klik hier voor meer informatie en/of direct inschrijven.

 

early bird.jpg professionaliseringbudget.png
Deze nieuwsbrief is verzonden vanaf de Aardrijkskunde Community. Klik hier om je uit te schrijven van de nieuwsbrief.